Hallo leden

Hallo leden, vrijwilligers en iedereen die V.V. Sanderbout een warm hart toedraagt.

Bij deze willen we u graag voorstellen aan de nieuwe trainer van  V.V.Sanderbout.

 

Rick Rinkens is 28 jaar en woont in Landgraaf, hij hoopt binnenkort in het bezit te zijn van zijn volgende UEFA-diploma. Na een korte voetbalcarrière die loopt langs VV Schaesberg, Heerlen Sport, SSOC en Sporting Heerlen, heeft hij al vroeg besloten om het trainersvak in te stappen. Als trainer heeft dit hem geleid langs clubs als VV Schaesberg, ADVEO/Schinnen en Sporting Heerlen. Bij laatstgenoemde is hij dan ook vrij snel assistent-trainer geworden van Roger Knarren en de daarop volgende periode van Pedro Ricksen en waar hij vorig seizoen in samenwerking met Hans van Tussenbroek voor het eerste elftal van Sporting Heerlen heeft gestaan. Op dit moment is hij ook nog altijd werkzaam als assistent-trainer van Jorrit Dacier bij Sporting Heerlen en assistent-trainer bij Roda JC O16.

 

Na 6 jaar bij Sporting Heerlen vond hij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging, deze heeft hij gevonden in VV Sanderbout. Rick kunnen we omschrijven als een enthousiaste trainer met een verfrissende kijk op het voetbal, deze wil hij dan ook komende seizoenen over gaan brengen op de spelersgroep en vereniging VV Sanderbout. Rick heeft een duidelijke manier van werken die gepaard gaat met zijn manier van voetballen en ontwikkelen van spelers.

 

Rick zal de komende weken veel op ons sportcomplex te vinden zijn om kennis te maken met de spelersgroep maar ook met de supporters en vrijwilligers.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van V.V.Sanderbout

 

Copyright © VV Sanderbout. All Rights Reserved.