Contributie 2018-2019

KVK.nr.: 40187171

Banknr: NL14RABO 014 76 31 475

KNVB-Relatienummer:   BB-JW-884

Sportpark ‘SANDERBOUT’  -  Bloemenweg 69  -  6134 XR Sittard  - +31(0)46-451 71 77

Geachte sportvrienden & Leden .                     Sittard, 05-juli-2018

V.V. Sanderbout is ook jouw club, met ook minstens enkele verplichtingen zoals het verschijnen op trainingen en wedstrijden, positief gedrag, en het betalen van de contributie & eventueel opgelopen onnodige boetes.

Wat betreft de contributie inning wordt nu ook weer een einde gemaakt aan alle onzekerheden die een club nog kan hebben.

Wij hanteren dan nu ook weer nog maar 1 spelregel en die zal het volgende zijn:

Men kan nu alleen nog betalen vanaf 1 juli 2018 tot uiterlijk 1 augustus 2018 en dus ook alleen de VOLLEDIGE gehele contributie, en daarbij ontvang jij dan ook pas een geldige spelerspas. Betaal je niet in deze periode dan ben je ook geen lid en heb je ook geen pasje, en kun je dus nergens spelen en nergens trainen. Ook betalingsregelingen worden niet meer afgesproken, onder het motto, voor iedereen geldt hetzelfde zonder uitzondering, daar in het verleden ook hier weer veel misbruik van is gemaakt.

Verder moeten wij voor 1augustus een definitieve spelerslijst sturen naar de KNVB i.v.m. de contributie aan de KNVB

Deze contributiegelden zijn voor het seizoen 2018-2019 afgesproken, en zijn dus nu vastgesteld op:

** Senioren     =   € 125,-   JO 15 = €70,-   JO 12 = €55,-     JO 07 & JO 08 & JO 09 = €40,-

** Steunende leden betalen €30,-

Betaling:

Net als in de voorgaande jaren, is er nu weer besloten dat de contributie in één keer moet worden voldaan, en dit kan nu alleen nog: vanaf 1 juli 2018 tot uiterlijk 1 augustus 2018 !.( zoals ook hierboven is omschreven )

*** Het niet tijdig betalen van de contributie blijft ook nu dus weer niet zonder gevolgen:

*** Indien er geen tijdige betaling heeft plaatsgevonden in de vastgestelde termijn, zal de spelerspas dus          ingetrokken CQ niet verstrekt worden, en kan er dus ook niet gevoetbald en of getraind gaan worden!!

Betaling door de junioren en pupillen KUNNEN eventueel ook aan de eigen leider(s) gebeuren en de senioren betalen rechtstreeks aan de penningmeester, of aan Helga en ontvangen allen hierover een kwitantie indien gewenst. Overmaken per bank op rekening: NL14RABO 014 76 31 475 is uiteraard ook mogelijk en wenselijk.

De door de KNVB opgelegde spelers boetes & administratiekosten zijn te allen tijde voor eigen rekening, en dus niet voor onze vereniging! Te betalen na iedere seizoenshelft.

Bij voorbaat dank, namens het bestuur, en hopende op uw sportieve plicht zowel op het veld en bij al het overige!!

Alle trainingen kunnen gaan starten vanaf 05-08-2018

Dank U namens het, Dagelijks & Overige Bestuur van V.V.Sanderbout.

Copyright © VV Sanderbout. All Rights Reserved.