Competitie Senioren Elftallen

Passart-VKC 4 - Sanderbout 3            aanvang 11.00 uur

Vanuit de Spits mei 2016

Vanuit de Spits

Het seizoen 2015-2016 nadert met rasse schreden zijn einde. Het was voor onze vereniging een bewogen jaar te noemen. We begonnen het seizoen optimistisch met de nieuwe trainer Lahcen Boutwaline, en we zaten toen nog in de voorbereiding van het huidige seizoen. Helaas voor ons was dat Lahcen een profcontract kreeg aangeboden bij de profclub Westerloo in België. Dit aanbod kon hij uiteraard niet weigeren, waarvoor ons begrip. Wij zaten toen echter wel zonder trainer bij aanvang van het seizoen. Met veel kunst en vliegwerk hebben wij toen Robby Ehlen kunnen strikken om als trainer bij ons aan de slag te gaan. Helaas kon ook hij wegens drukke werkzaamheden het karwei niet langer opbrengen, en schoof hij Peter Cox naar voren om dit probleem op te lossen. Ook hij kon het seizoen niet verder afmaken wegen persoonlijke omstandigheden. Hierna konden we gelukkig terug vallen op mensen zoals William Gerrits, Hub Gerrits en Roger Dieteren die het ontstane gat hebben opgevuld, waarvoor onze oprechte dank. Voor het seizoen 2016-2017 zijn we dus weer op zoek moeten gaan naar en nieuwe trainer die tevens zijn benodigde papieren moet hebben als trainer. We zijn hier gelukkig weer in geslaagd en hebben Peter Klee aangetrokken als trainer. Hij heeft als speler verdienste gehad en op hoog niveau gespeeld zowel in de zaal als bij de amateurs. Verder was hij succesvol als trainer bij Centrum Boys. Wij hebben veel vertrouwen in hem, en hij ziet onze verenging als een nieuwe uitdaging om aan de slag te gaan, en wensen hem hierbij heel veel succes toe. U begrijpt dat dit voor onze vereniging daarom een bewogen jaar is geweest met vele ups en downs. Onze elftallen zowel bij de jeugd als bij de senioren hebben gepresteerd naar hun mogelijkheden. U kan via onze website: www.v.v.Sanderbout.nl kijken naar rangen en standen. Het 3e elftal senioren kan nog gaan voor het kampioenschap, maar op het moment van dit artikel is dit nog niet duidelijk. Wij wensen uiteraard dit elftal veel succes toe om dit streven te verwezelijken. Om onze vereniging sterker te maken zijn we tevens op zoek naar mensen die op bestuurlijk niveau of als vrijwilliger onze vereniging willen versterken. Mocht u interesse hebben dan kan u zich melden op iedere dinsdagavond op onze accommodatie waar het dagelijks bestuur aanwezig is. Wij zullen dan in onderling overleg bekijken wat dan de beste mogelijkheden zijn. Verder zijn natuurlijk ook spelers van harte welkom binnen onze vereniging, schroom het niet, maar kom kijken en laat u overtuigen dat u van waarde bent. Wij zijn een laagdrempelige vereniging met een sociaal maatschappelijke instelling.

Op zaterdag 28 mei organiseren wij onze jaarlijkse afsluitdag op onze accommodatie. Iedereen is uiteraard van harte welkom. Deze avond zal aanvangen rond 19.00 uur, met muziek van DJ Wullem en een artiest. Tevens zal er een barbecue zijn, waarbij niet leden tegen een gereduceerde prijs kunnen deelnemen aan deze barbecue. Leden en niet leden kunnen zich hiervoor opgeven in de kantine of in de bestuurskamer op dinsdagavond. Dit vragen wij i.v.m. de inkoop van de vleeswaren. Wij wensen u allen een plezierige avond toe.

Tot slot wensen wij u een prettige vakantie toe, en hopen u allen weer gezond en wel terug te zien bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Competitie - jeugdelftallen

Maandag  11-12-2017

FC Maasgouw JO15-2 - Sanderbout JO15-1G      AFGELAST

Zaterdag 16-12-2017

Sanderbout JO15-1G - OVCS JO15-2                  aanvang 12.00 uur

introductie nieuwe KNVB- fluit F en E jeugd

Op 24 september 2011 introduceerde de scheidsrechter Thei Gijzen de nieuwe KNVB-fluit van 2016.

Het moest allemaal kindvriendelijker en aangepaste decibels voor het gehoor.

Hier een foto.

Gelukkig kon Thei er mee lachen, want het was een grap van de dames van VVSanderbout

Thei je deed het goed!!!

Copyright © VV Sanderbout. All Rights Reserved.